January 8, 2008

va urma, partea a II-a



...si a urmat cam asa: in 2000 am construit (in formula: catalin vastagu - chitara / mihai plamadeala - recorder / subsemnatul - percutie) proiectul 'body in pieces'. un proiect prea pretentios pentru toti cei trei caposi implicati; n-a avut parte decat de o aparitie live, la inaugurarea centrului cultural toaca - no comment despre acest spatiu.
daca body in pieces a murit la nastere, in schimb colaborarea cu mihai plamadeala abia incepea: in acelasi an avea sa ma invite sa cant alaturi de formatia sa la festivalul medieval de la sighisoara.
asa a inceput colaborarea cu nomen est omen, respectiv: mihai plamadeala - recorder / oana maris - oboi / laurentiu fratostiteanu - chitara / valentin turcu - fagot.
nomen est omen avea sa fie un proiect foarte important pentru mine, pentru ca datorita lui a fost posibila istoria mea recenta - in primul rand, despartirea de aceasta formatie s-a produs numai datorita faptului ca eu si oana maris am vrut sa cantam altfel de muzica medievala: mai vie, mai dinamica, mai putin didactica si, cu riscul de a cadea in comercial, mai aproape de conceptul de world-music fusion - asa s-a nascut formatia imago mundi (in toamna anului 2001).

despre care vom mai vorbi, desigur.

No comments: